Om oss

Hjuldepån är det självklara valet för dig som skall köpa begagnade hjul.

Dags att köpa hjul till din bil? då har du kommit rätt. Med över 10.000 leveransklara hjul i lager har vi skapat den perfekta platsen för dig att hitta rätt hjul för din bil till ett väldigt förmånligt pris. Vårt lager består av begagnade kompletta hjul, det vill säga nya eller begagnade däck monterade på begagnade fälgar. 

Oavsett om du behöver billiga vinterhjul eller prisvärda sommarhjul är det precis här du kan göra en riktigt bra affär. Att handla begagnat är dessutom klimatsmart! Varmt välkommen till det moderna sättet att handla hjul.

Att köpa hjul kan kännas svårt eller tråkigt, vi har gjort det enkelt och kul.

Vi fattar, hjul är inte alltid det roligaste köpet man gör. Men hos oss gör du alltid en trygg och enkel affär, även om ditt intresse eller din kunskap för hjul är begränsad. Vi har gjort det enkelt för dig att se skicket på fälgarna och hur lång livslängd, d.v.s. hur mycket mönsterdjup som är kvar på däcken, så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Du kan också se vilken bilmodell hjulen suttit på tidigare för att enklare se om de passar just din bil. Vill du vara helt säker på att de passar kan du dessutom skriva in ditt registreringsnummer för att se om hjulen är en perfect match. 

Enkel och trygg E-handel

Att köpa hjul online skall vara precis lika enkelt och tryggt som att köpa kläder eller matkassar. 
När du hittat dina begagnade hjul klickar du dig vidare till kassan där du kan välja mellan säker faktura-, kort- eller direktbetalning. Vi arbetar med Qliro och Trustly för att kunna erbjuda våra kunder en trygg och säker online-affär. 

Få dina hjul hem till dörren - eller till närmsta däckverkstad.

Du bestämmer själv om du vill ha dina hjul levererade hem till dörren eller till en däckverkstad nära dig. På det sättet avgör du också om du vill byta dina hjul på egen hand eller låta en verkstad göra jobbet åt dig i samband med att du hämtar ut dina hjul. 

Vill du veta mer? 

Kontakta oss
Allmänna villkor