• Fraktfri och snabb leverans
  • Prisvärda kompletta hjul
  • Enkel & trygg e-handel
0

Så handlar du på Hjuldepån

Nedan kan du läsa vanliga frågor våra kunder ofta ställer. Det kommer att ge dig en tydlig bild av hur du enkelt och tryggt handlar hjul som med säkerhet passar just din bil. Detta till ett mycket bra pris med leverans till och montering hos en verkstad i din närhet.

Hur vet jag att hjulen passar just min bil?

Genom att använda vår smarta sökfunktion matchar vi ditt registreringsnummer mot vårt lager av begagnade hjul.

Du kan också välja att söka fritt bland våra hjul genom att välja bilmärke och bilmodell. Eftersom det är vanligt att fälg- och däckdimensionerna förändras mellan årsmodellerna är det i dessa fall viktigt att dubbelkolla huruvida hjulen kommer att passa på din bil eller inte. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du är osäker på vilka hjul som kommer att passa!

Hjuldepån

Vad innebär begagnade hjul med nya däck?

Ett hjul är en fälg med tillhörande gummi. Gummit kallas för däck. Det är vanligt att hjul och däck i allmänt tal blandas ihop. På hjuldepån säljer vi kompletta begagnade hjul. Många däck har ett mönsterdjup som är slitet.  Alla hjul med slitna däck har du möjlighet att köpa med nya däck som byts ut och monteras på fälgen. De däck som inte anses vara i körbart skick markeras på sajten med denna symbol:

forbrukadedack 

Hjuldepån

Hur vet jag om det är en originalfälg?

Vi säljer alla typer av fälgar, både originalfälgar och eftermarknadsfälgar. Alla hjul som har originalfälgar är märkta med denna symbol:

originalfalgar

Hjuldepån

Hur fungerar leverans till närmaste verkstad?

Vi erbjuder en service där du för 1399 kr får hjulen levererade till en verkstad nära dig inklusive montering på din bil. Hjulen förvaras hos verkstaden tills du väljer att boka en tid för hjulskiftet. Det innebär att du kan beställa dina hjul i god tid inför säsongen och boka en tid för hjulskifte som passar dig.

Hjuldepån

Är leveransen gratis?

Ja, du kan välja att få dina hjul fraktfritt till ett ombud för paketutlämning nära dig. Hjulen skickas i det fallet med Schenker.

Hjuldepån

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstid för hjul med befintliga däck är 2-4 vardagar beroende av var i landet du bor. Dina hjul skickas nästkommande vardag efter att du gör din beställning.

Leveranstid för hjul med nya däck är 10-14 vardagar. Leveranstiden beror på att vi beställer däcken samt monterar dem på ditt valda hjul.

Hjuldepån

Hur mycket spar jag jämfört med att köpa nya hjul?

Att köpa begagnade fälgar är en bra affär för både din ekonomi och för miljön. Hur mycket du sparar jämfört med att köpa nytt varierar beroende på hjul. Ofta spar du mellan 40-60%. Det handlar alltså om åtskilliga tusenlappar.